Герман порадила Януковичу: Душу – господу, гроші - державі

П'ятниця, 28 березня 2014, 15:15

Регіоналка Ганна Герман вважає, що немає ніякої необхідності проводити референдум, до якого закликає відсторонений президент Віктор Янукович.

Про це вона заявила "Радіо Вєсті", коментуючи звернення від імені Віктора Януковича, розповсюджене у російських ЗМІ, передає прес-служба ПР.

"Я хочу нагадати Віктору Федоровичу, що всі регіони й так у складі України, і я не розумію, навіщо нам референдум. У нас немає ні необхідності, ні можливості витрачати гроші на референдуми. Україна – бідна країна, і Віктор Федорович знає, чому", – сказала політик.

"Я думаю, що Віктор Федорович, напевно, дуже хотів сказати спасибі своїм соратникам за багаторічну спільну працю. Він хотів вибачитись у своїх колег за те, що залишив нас і не сказав, як нам бути й що робити далі", - додала Герман.

"Я сподіваюся, що люди, які були рядовими членами партії й щиро вірили в те, що їм говорили, зроблять правильний висновок. А із приводу прохання вийти з рядів партії, то з'їзд напевно погодиться із цим", – заявила Герман.

Вона також прокоментувала слова Януковича про те, що він душею й подумки з українцями. "Я згадала лицарський девіз: "Душу – Господу, честь – державі". Його можна перефразувати в цьому випадку так: "Душу – Господу, гроші – державі", - сказала Герман.

"Якби Віктор Федорович міг у цьому допомогти Україні, тоді можна було б поговорити й про душу", – сказала Герман.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування