Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін влаштував кадрові чистки у Нафтогазі та Держміграції

Субота, 5 квітня 2014, 18:52

Кабінет міністрів звільнив низку заступників голів правління НАК "Нафтогаз України", першого заступника та заступника голови Держміграційної служби, а також главу Нацкомісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Так, з "Нафтогазу" звільнені Дмитро Мормуль, Володимир Триколич, Вадим Чупрун, Сергій Поліщук, Едуард Швидкой, Валерій Винокуров і Роман Загородній.

Про це повідомив міністр Кабміну Остап Семерак, пишуть "Українські новини".

Мормуль обіймав посаду заступника голови правління " Нафтогазу" з квітня 2013 року, Тріколіч - з березня 2010, Чупрун - з лютого 2008, Поліщук - з жовтня 2007.

Швидкий обіймав посаду заступника голови правління з червня 2007 року , а Винокуров і Загородній - з травня 2010.

Крім того Кабмін звільнив з посади першого заступника голови Держміграційної служби Віктора Шейбута та заступника голови Василя Грицака.

Шейбут обіймав посаду першого заступника голови з грудня 2010 року. Грицак - з квітня 2013 року, був депутатом 5-6 скликань Верховної Ради від Партії регіонів.

Грицак був співавтором закону "Про єдиний державний демографічний реєстр", який передбачає введення біометричних паспортів.

Його також пов'язують з діяльністю консорціуму "ЄДАПС" (Київ), який є найбільшим виробником ідентифікаційних документів з високим ступенем захисту та інформаційних систем.

Крім того Кабмін звільнив голову Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Бориса Візірова.

Усі відповідні розпорядження прийнято на позачерговому засіданні КМУ 5 квітня.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...