Гриценко: терористи можуть зібратись і вдарити по Харкову чи Одесі

Вівторок, 24 червня 2014, 11:36

Терористи з Донбасу можуть використати перемир'я для перегрупування сил і підготовки ударів по Харкову і Одесі.

Про це заявив Анатолій Гриценко в інтерв'ю Радіо "Свобода".

За його словами, мирний план президента Петра Порошенка зірвали уже з першого дня.

"Навіть не йдеться про складання зброї. А це було ключовою позицією плану Порошенка. Тобто, ця позиція зірвана", - заявив він.

"Це означає, що просто затягується час і терористи можуть перегрупувати сили для того, щоб потім завдати удари чи в Харкові, чи в Одесі, чи в інших регіонах", - додав він.

Гриценко також обурений самим фактом переговорів з представниками терористів.

"Відбулися переговори з терористами. Донецьку і Луганську "республіки" представляли ті люди, які віддавали накази, зокрема, знищувати український літак ІЛ-76, після чого 49 військових загинуло", - обурився він.

"Звідки взявся Медведчук, проти якого санкції, який завжди відстоює інтереси Росії, "русского мира", який відкрито виступав і виступає за федералізацію, проти підписання угоди про асоціацію з Європою?.. Там знову Царьов, якого розшукують! Там лідери так званих "ДНР" та "ЛНР", яких ГПУ назвала терористами", - додав він.

Як відомо, у понеділок на переговорах між українською владою, ОБСЄ та представниками терористів в Донецьку досягли домовленості продвостороннє припинення вогню до 10 ранку 27 червня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування