Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Філатов: Царьов дзвонив нашому знайомому й говорив, що з нами "усе вирішено"

Неділя, 29 червня 2014, 20:10

Заступник глави Дніпропетровської обладміністрації Борис Філатов вважає Компартію "п'ятою колоною", що відкрито підтримує сепаратистів.

 Про це він заявив в інтерв'ю ZN.UA.

"КПУ — це цілком і повністю п'ята колона. Навіть із Партією регіонів можна працювати, хоча вона вже своє віджила. Ви бачили результати Добкіна й Тігіпка… Партії регіонів уже немає, усе. Але із КПУ працювати було безглуздо на будь-якому рівні", - заявив він.

"Щоб ви розуміли, скажу: коли сепаратистам потрібний був живий щит, саме комуністи ходили по будинках, збирали пенсіонерів, розповідали їм, що захистити ДНР — їхній святий обов'язок. Ставити людей під кулі, користуючись їхнім віком, нерозумінням ситуації, наївністю… Нижче цього нічого бути не може", - підкреслив він.

Коментуючи діяльність ще одного відомого прихильника сепаратистів Олега Царьова, Філатов зазначив: "Ми "закошмарили" Царьова, тому що занадто добре й довго його знаємо", - сказав він.

"З ним неможливо ні про що домовиться. З усіма можна. З ним — не можна. Ми ж з усіма спілкувалися, проводили переговори, пояснювали нову політику партії, мов, так, як було раніше, більше не буде. Усі розуміють. А Олег може кивати головою й погоджуватися, але робити все навпаки. Причому в крайньому ступені навпаки", - сказав Філатов.

"Щоб ви розуміли, він дзвонив весело нашому спільному знайомому в одній з областей, і розповідав, що з нами вже "усе вирішено", він уже знайшов людей і заплатив. Не хочу вдаватися в подробиці…", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування