Скандальний заступник Авакова каже, що його про відставку не повідомляли

Понеділок, 18 серпня 2014, 20:11

Заступник міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова, через якого виник конфлікт між Арсеном Аваковим та Дмитром Ярошем, запевняє, що про відставку його ніхто не повідомляв.

Про це він заявив кореспонденту "Української правди".

"Я дізнався про те, що з Кабміну відправлені якісь документи щодо моєї відставки лише вчора о 16 годині під час наради з оперативно-слідчою групою про хід розслідування резонансних справ", - заявив Євдокимов.

За його словами, він досі не говорив з міністром і йому не повідомляли про його відставку.

"Щодо обвинувачень "Правого сектору", я щиро поважаю патріотів, вважаю, що вони роблять корисну справу, і я готовий зустрітися з Дмитром Ярошем у будь-якій телестудії і відповісти на всі його запитання особисто", - завив Євдокимов.

Він переконує, що за тридцять років роботи "ніколи не зважав на приналежність до політичних партій або груп".

Як відомо, днями між МВС і "Правим сектором" виник конфлікт через вимоги останніх звільнити одіозних співробітників міліції, зокрема – першого заступника міністра Володимира Євдокимова. У зв'язку з цимПС навіть висунув владі ультиматум, пригрозивши повернути зброю проти Києва.

Втім, пізніше ПС пом'якшив свою риторику, пообіцявши не здійснювати збройні дії поза зоною АТО. У той же час, бійці наполягають на необхідності чистки в рядах МВС.

У свою чергу Аваков заявив, що подав документи на звільнення Євдокимова ще два тижні тому.

Подробиці звільнення та роботи на посаді заступника міністра внутрішніх справ Євдокимова читайте днями в інтерв'ю на "Українській правді". 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування