Український руфер Мустанг відправить "Донбасу" гроші LifeNews

Вівторок, 26 серпня 2014, 20:41

Український руфер Григорій Мустанг, який недавно розфарбував у жовто-блакитний колір зірку на сталінської висотці в Москві, передає гроші, отримані від телеканалу LifeNews за відео з висотки, на потреби батальйону "Донбас".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Відео з зірки було продано за 5000 доларів. Всі гроші будуть передані нашим солдатам. Я сподіваюся, що Семен Семенченко, командир батальйону, знайде потрібне застосування грошам. Здоров'я Вам і міцного духу", - повідомив руфер.

"Багато хто запитував, чому відео із зірки дісталося саме LifeNews. Адже є люди, які намагаються допомогти Україні, а їм я навіть не відповів. Справа в тому, що LifeNews вперше роблять вклад у перемогу свободи, перемогу добра над злом. Позбавляються невинності в такій справі. Очікуємо і надалі від вас благодійних вчинків", - написав Мустанг.

"Незважаючи на звинувачення з боку LifeNews в моїй непорядності, хочу їм нагадати, що умови домовленості мали на увазі передачу ексклюзивних прав на відео з висотки на Котельничній набережній на сім днів. Доказом моєї правоти є відсутність цього відео в вільному доступі в мережі. Термін дії ексклюзивних прав закінчується в п'ятницю 29 серпня", - додав він.

Як відомо, вранці 20 серпня на шпилі сталінської висотки в Москві з'явився український жовто-синій прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

"По гарячих слідах" поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до 7 років в'язниці.

Згодом Григорій Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно арештованої української льотчиці Надії Савченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування