Турчинов: попередні результати виборів - сигнал для створення коаліції

Неділя, 26 жовтня 2014, 19:55

У партії "Народний фронт" переконані, що оголошення попередніх результатів виборів має стати сигналом для початку формування нової коаліції.

Про це заявив на брифінгу в неділю спікер Олександр Турчинов.

"Як тільки ЦВК оголосить попередні результати Центральною виборчою комісією, це має стати сигналом для переговорів щодо підготовки коаліційних документів і формування нового Кабміну", - сказав він.

"Нас чекає складна ніч підрахунку голосів, але сподіваюся, що традиційних для парламентських виборів часів Януковича провокацій і блокування підрахунку не буде. Я сподіваюсь що підрахунок голосів буде проведений достатньо швидко і ми вже завтра протягом дня зможемо отримати від ЦВК достатньо чіткі цифри по результатах", - зазначив спікер.

На переконання Турчинова, усі демократичні сили, які проходять у новий парламент повинні в найкоротший термін об'єднатися в коаліцію і узгодити склад нового уряду.

"У нас немає часу для проведення переговорів щодо нової більшості, на дискусії та суперечки. Саме тому, на наше переконання, всі демократичні сили повинні об'єднатися в одну коаліцію, яка якомога швидше повинна оголосити про формування нового уряду".

Українська правда

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування