Тимошенко чекає на Савченко у Раді. Адвокат обіцяє "особливий імунітет"

Неділя, 26 жовтня 2014, 20:27

Лідер ВО Батьківщина Юлія Тимошенко сподівається, що №1 списку політсили на виборах Надія Савченко посяде своє місце  у новому парламенті.

Про це вона заявила у ході прес-конференції після оголошення попередніх  результатів виборів за даними екзит-полів

У свою чергу адвокат Савченко Марк Фейгін у своєму Твіттері зазначив: "Обрання Надії Савченко в Раду буде лише першим, і далеко не єдиним, сюрпризом для Кремля. Вже це я гарантую".

Після того, як стали відомі результати екзит-полів на виборах, Фейгін зазначив: "Отже, дорога до членства в Парламентській Асамблеї Ради Європи для Надії Савченко тепер відкрита. А це вже особливий імунітет".

"Найрозумніше, що може зробити російська влада по справі Савченко - негайно її звільнити. Не погіршуючи своє становище у перемовинах", - додав адвокат Надії Савченко.

Як відомо,  українська льотчиця була викрадена російськими спецслужбами в Україні і силою вивезена до Росії.

Пізніше Савченко була переведена з Воронежа до Москви та призначили психіатричну експертизу. 

Адвокати Савченко заявили, що українку піддають тортурам в інституті судової психіатрії імені Сербського, куди її примусово перевели у день суду, де адвокати планували оскаржити експертизу.

Слідчий у справі української льотчиці Надії Савченко в Росії хоче взяти з її захисту підписку про нерозголошення деталей справи. Савченко листом просила не підписувати документ про нерозголошення. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування