Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Самозакоханість і агресія не вивітрюються зі штабів союзників

Середа, 29 жовтня 2014, 11:09

У "Блоці Петра Порошенка" визнають помилки штабу, але вважають, що результат партії на виборах більше знизили спроби дискредитації президентської партії її союзниками.

Кандидат у депутати від БПП Юрій Луценко у Facebook закликає однодумців-політиків до єднання.

"Блок Петра Порошенка став переможцем на парламентських виборах. Можна скільки завгодно спостерігати над коливаннями десятих процента по партійним спискам. Але сумарний відрив від "Народного Фронту" – щонайменше в 50 депутатів, обраних по мажоритарці", - зазначає він.

"Так, слід визнати помилки штабу в загальній кампанії, але зусилля і штабу, і кандидатів, і агітаторів, що прожили місяць в польовій роботі, - дали серйозний результат. І все це - на тлі постійних спроб дискредитації БПП, яким з комфортних телестудій присвятили свої зусилля союзники", - заявляє Луценко.

"Ми теж могли відповісти. На кожного Жванію знайдеться свій Мартиненко. Але ми сповідували політику ненападу, бо пам'ятали, що відразу після виборів треба буде працювати разом.", - додає він.

За словами Луценка, "після завершення кампанії ця самозакоханість і агресія ніяк не вивітрюється з штабів союзників".

"Їхню б енергію – та на боротьбу з екс-регіоналами. Тоді, може, не прийшлося БПП самотужки протистояти походу "бувших" в Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Донецькій та Луганській областях", - вважає Луценко.

На його думку, "час припинити протистояння і гру партійних амбіцій".

"Швиденько підрихтувати парламентську більшість і Кабмін – не вдасться. Це має бути не просто нова Верховна Рада. Це шанс припинити 8-місячні розмови про користь євроінтеграції і почати нарешті реформи", - стверджує Луценко.

"Це має бути не просто новий уряд. Це шанс припинити партійне квотування сфер розкрадання бюджету і почати реконструкцію країни. Час єднатися і працювати", - закликає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування