Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов каже, що під час виселення з кабінету Ради був в Італії

П'ятниця, 12 грудня 2014, 18:43

Екс-глава комітету Ради з питань правової політики та правосуддя Сергій Ківалов заявив, що не барикадувався в своєму кабінеті, і в момент "виселення" перебував в Італії.

Відповідну заяву політика розповсюдила його прес-служба в п'ятницю ввечері.

"Поки мене не було у Верховній Раді (я перебуваю на засіданні Венеціанської комісії), в парламенті парою-трійкою людей учинилася буквально істерика з приводу того, що я не звільняю негайно свій кабінет. А віце-спікер Сироїд оголосила, що я забарикадувався у своєму кабінеті і не хочу виходити. Я побачив це повідомлення в інтернеті, перебуваючи в Італії", - повідомив Ківалов.

Він зазначив, що сам відремонтував свій кабінет і купив туди "звичайні офісні меблі".

"До речі, я бачив в інтернеті, що говорять про мій кабінет у Верховній Раді, а показують абсолютно інше приміщення, не пов'язане з Верховною Радою. Цікаво, що коли коаліціянти говорять про мій кабінет, старанно замовчують той факт, що це взагалі не кабінет голови", - зазначив політик.

"Це було занедбане приміщення в кінці коридору, в якому я зробив ремонт за свій рахунок. І всі меблі там теж мої особисті. Це я до того кажу, що зараз, як кажуть мої помічники, нове керівництво комітету обурюється, що я виношу свої шафи", - додав Ківалов.

"Рішення Комітету з розподілу кабінетів між депутатами з'явилося в середу, 10 грудня. Хоча це і не є компетенцією комітету. А офіційного розпорядження апарату ВРУ я досі не бачив. Без нього не можна у Верховній Раді "переїхати" в інше приміщення", - сказав він.

"У четвер помічники почали переносити мої особисті речі в той кабінет, який мені був виділений. Для мене це чисто технічне питання", - додав депутат.

"І я не розумію, чому рідний брат народного депутата Ємця, який працює його помічником, бігає з камерою навколо людей, знімаючи, як вони переносять мої речі. Потім викладають це все, супроводжуючи брехливими коментарями, на своїх сторінках в соцмережах. Напевно, це для них подія державного масштабу", - сказав Ківалов.

"До речі, саме депутат Ємець зайняв приміщення з трьох кабінетів: найбільший кабінет - призначений для голови, приймальню і кабінет першого заступника. І тепер голові комітету взагалі немає місця. Ось такі у них високі стосунки", - йдеться в заяві політика.

Ківалов також стверджує, що за кілька днів до призначення керівництва комітету з питань верховенства права та правосуддя він нібито публічно відмовився від посади, яку займав 8 років.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування