Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківські депутати, яких б’ють на вулицях, погрожують висловити недовіру силовикам

Середа, 21 січня 2015, 16:37

В п’ятницю у Харкові відбудеться позачергове засідання міськради, на якому виступлять керівники УМВС та прокуратури Харківської області з доповіддю про ситуацію в місті та, зокрема, про напади на депутатів на вулицях.

Про це повідомляє прес-служба міськради з посиланням на мера Геннадія Кернеса.

"Якщо інформація правоохоронців не задовольнить депутатів, вони можуть підняти питання про недовіру до прокуратури та міліції", – сказано у повідомленні.

Екстрене засідання на тему нападів на депутатів також відбулося у середу.

Як відомо, 24 грудня після засідання сесії було скоєно напад на депутата міської ради Володимира Скоробагача. Тоді він, згідно з повідомленням мерії, отримав опік ока, травму голови і був госпіталізований.

У середу під стінами міськради також був скоєний напад на директора Департаменту комунального господарства Віктора Кітаніна – його вдарили і пирснули з газового балончика в обличчя.

"Ми не залишимо без відповіді ситуацію, пов'язану з нападом на Володимира Скоробагача. Ми також не дамо принижувати інших депутатів", – заявив Кернес.

Як відомо, у середу харківські депутати прийняли рішення скоротити свою кількість з наступного скликання вдвічі – до 50 осіб.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування