Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов розповів подробиці його обстрілу під аеропортом

Четвер, 22 січня 2015, 14:33

Секретар РНБО Олександр Турчинов підтвердив інформацію про те, що потрапив під обстріл в районі Донецького аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Коментуючи позаштатну ситуацію, що сталась під час його роботи в зоні бойових дій в районі Донецького аеропорту (по лінії пересування вздовж селищ Тоненьке, Водяне, Опитне) Турчинов зазначив, що цей сектор знаходиться під постійним обстрілом, "тому, не потрапити під вогонь противника, пересуваючись там, практично неможливо".

"Але в районі аеропорту наші військові проявляють справжній героїзм щодня під шквальним вогнем, захищаючи Україну", - сказав секретар РНБО.

"Коли говорити про вчорашні події, то хочу відмітити мужність спецназівців прикордонників, підполковника Ігоря Іващенка та водія кугуару, старшого прапорщика, Олександра Діхтяренка, на БТРі яких ми просувались в секторі активних бойових дій", - сказав секретар РНБО.

Турчинов повідомив, що ці прикордонники, не кинувши машину, змогли під постійним вогнем, провести ремонт БТРу, який потрапив під обстріл та замінити розірване осколками колесо, "в темряві, без освітлювальних приладів, щоб не виявити себе перед противником, який був усього за декілька сотень метрів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування