Штаб: У Дебальцевому триває операція, бойовики готуються до нових атак

Середа, 18 лютого 2015, 09:33

У ніч із 17 на 18 лютого дещо зменшилась кількість артобстрілів, але бойовики готуються до нових бойових дій, повідомляє прес-центр АТО.

"За оперативними даними, противник проводить перегрупування військ і активно готується до нових бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр АТО станом на 9:40 середи повідомив, що "у Дебальцеве триває бойова операція", хоча вже є інформація про вихід частини бійців АТО із Дебальцевого.

"Минулої доби ворог, грубо порушуючи мирні домовленості, після масованого артобстрілу розпочав штурм Дебальцевого. Лише за добу терористи 5 разів завдавали вогневих ударів по місту з "Градів" та артилерії", - зазначає прес-центр АТО.

"Починаючи з вчорашнього обіду диверсійно-розвідувальні групи противника увірвались у місто та почали цинічне знищення інфраструктури. Були підірвані залізничні сполучення, декілька під’їзних шляхів, пошкоджено мережі електропередач", - додають там

"Наші військові після перегрупування продовжили опір ворогу. На даний час у Дебальцеве триває бойова операція", - заявляє прес-центр.

Водночас повідомляється, що бойовики також активізувалися на Донецькому напрямку. За добу з "Градів", артилерії і мінометів обстріляли 5 населених пунктів. "Не змінюючи тактику, злочинці вели вогонь по Водяному, Пісках, Авдіївці", - повідомляє прес-центр АТО.

Селище Новотошківське на Луганщині бойовики обстріляли з артилерії і "Градів".

На Маріупольському напрямку, поблизу селища Широкине, позиції наших військ штурмували декілька разів.

Крім того, вздовж усієї лінії бойового зіткнення фіксується збільшення безпілотників противника, що ведуть повітряну розвідку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування