На рубежі Луганське - Світлодарськ бойовиків відігнали. Під Докучаєвськом - обстріли

Вівторок, 24 лютого 2015, 10:21

Після відходу українських військ із Дебальцівського плацдарму бойовики продовжують спроби атак у даному районі, пише організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Зокрема, у районі бар'єрного рубежу Луганське – Светлодарськ дві тактичні групи російсько-терористичних військ (кожна чисельністю до посиленої роти, за підтримки 5 одиниць бронетехніки) намагалися атакувати передові позиції українських військ. Вогневу підтримку даних груп здійснював мінометний підрозділ терористів", - повідомляє він у Facebook.

"Вогнем українських підрозділів супротивника було зупинено і змушено до відступу на вихідний рубіж", - заявляє Тимчук.

Крім того, за даними ІС, "у районі Дебальцевого фіксуються перестрілки між окремими бандформуваннями "ДНР" і "ЛНР".

"Терористи продовжують обстріли Авдіївського коксохімічного заводу, цілеспрямовано намагаючись зупинити його роботу (частина підприємства на даний момент уже не працює)", - пише також Тимчук.

На ділянці Степове - Докучаєвськ бойовики ведуть обстріли з мінометів і стрілецької зброї, "виявляючи позиції українських підрозділів, також активно проводячи повітряну розвідку (на добу на даному напрямку фіксується 12-15 прольотів БПЛА російсько-терористичних військ)", уточнює Тимчук.

За його даними, там триває ущільнення бойових порядків "російсько-терористичних військ", але важке озброєння бойовики поки відвели вглиб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування