Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман розповів, коли підпише закон про заборону деяких російських серіалів

Вівторок, 10 березня 2015, 12:29

Спікер Володимир Гройсман обіцяє підписати закон про заборону деяких російських серіалів після того, як будуть скасовані "технічні перешкоди".

Про це Гройсман розповів на підсумковій прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Він нагадав, що одразу після того, як Верховна Рада ухвалила цей закон, кілька депутатів "Опозиційного блоку" подали скаргу до регламентного комітету щодо порушень під час розгляду законопроекту і зареєстрували постанову про скасування результатів голосування.

За його словами, регламентний комітет розглянув цю скаргу і надав висновки, згідно з якими порушень не було.

"Тепер, за законом, ми маємо розглянути постанову "Опозиційного блоку" щодо скасування голосування. Вона була внесена в порядок денний минулої п’ятниці, однак автор не з’явився, у зв’язку з чим ми маємо перенести її на наступний тиждень", - заявив спікер.

"Сьогодні я дав доручення регламентному комітету визначити порядок розгляду цієї постанови на наступному тижні, у тому числі варіант розгляду, якщо автор знову не з’явиться. Тому я одразу його підпишу, коли будуть зняті всі проблеми", - зазначив спікер.

Нагадаємо, законом від 5 лютого Верховна Рада заборонила трансляцію серіалів і кінофільмів знятих після 2014 року, і всі стрічки, що пропагують армію і правоохоронні органи РФ знятих після 1991 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...