СК РФ: Затримані причетні до вбивства Нємцова

Субота, 7 березня 2015, 14:58

Двоє затриманих у справі про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова підозрюються в причетності як до організації, так і до виконання цього злочину.

Про це заявив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.

"Ми можемо підтвердити, що затримані причетні до організації і виконання вбивства Нємцова", - повідомив Маркін.

Він зазначив, що разом зі слідчими СК РФ у затриманні підозрюваних брали участь оперативні співробітники ФСБ і МВС Росії.

Також Маркін зазначив, що СК продовжує роботу щодо встановлення осіб, причетних до вбивства Нємцова.

"Активна робота з викриття осіб, які в тій чи іншій мірі причетні до злочину, триває", - зазначив він.

Як відомо, раніше глава ФСБ Олександр Бортніков заявив про затримання двох підозрюваних у вбивстві Нємцова. Затримані - вихідці з Кавказу Анзор Кубаш і Заур Дадаєв.

Наразі затримані перебувають у СІЗО "Лефортово", 8 чи 9 травня Басманний суд Москви розглядатиме справу про їх арешт на час слідства, повідомляє "Дождь". 

Разом з тим у телерепортажі Першого каналу у суботу повідомлялося, що двоє підозрюваних були затримані рівно через тиждень після вбивства Нємцова, в ніч на суботу.

"Показати підозрюваних журналістам поки не можуть - зараз з ними працюють слідчі, вивчають маршрут їхнього пересування, встановлюють похвилинно, що ці люди робили до і після скоєного злочину, з'ясовують, у кого і яку зброю могло бути і куди воно поділося після", - йдеться у репортажі.

Згідно з повідомленнім, у ФСБ заявили, що "багато чого їм уже відомо". 

Интерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування