Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер бойовиків Захарченко передумав проводити ще один "референдум"

Понеділок, 20 квітня 2015, 13:58

Лідер бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко за кілька днів змінив думку й більше не бачить сенсу повторно проводити референдум про незалежність незаконного формування.

Про це він заявив у понеділок журналістам, передає російський Інтерфакс.

"Навіщо? Ми вже зробили свій вибір. Ми вже сказали, що ми незалежні (на референдумі 11 травня 2014 р). Ми можемо провести референдум з іншим питанням, але це вже інша тема", - заявив він.

Захарченко також повідомив, що в "ДНР" знижуються ціни на автомобільне паливо.

"На цьому тижні будуть кардинальні зміни на автозаправних станціях. На цьому тижні наші автомобілісти з подивом побачать ціну на заправленнях. Я скажу, що вона буде набагато нижчою, ніж в Україні. Це пов'язано з тим, що ми стали ближче до Росії", - сказав Захарченко.

Як відомо, 16 квітня Захарченко заявляв, що готовий провести повторний референдум про статус окупованих бойовиками територій.

"Президент Росії Володимир Путін сьогодні в ході "Прямої лінії" ще раз підкреслив, що альтернативи політичному врегулюванню ситуації в Донбасі немає. Він підкреслив, що жителям Донбасу слід надати право вирішувати, як і з ким вони будуть жити й на яких умовах", - заявляв тоді Захарченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування