Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Компартія проведе марш 1 травня

Середа, 29 квітня 2015, 22:14

Комуністична партія України проведе 1 травня Марш миру.

Про це заявив лідер партії Петро Симоненко.

"Компартія України підтримала Організацію ветеранів України, і урочисті заходи відбудуться в Музеї Великої Вітчизняної війни. Як раніше заявляла КПУ, ми проведемо Марш миру, адже дуже важливо зупинити кровопролитну братовбивчу війну", - сказав він.

"Прибудуть європарламентарі, в тому числі з Португалії та Греції, представники Бразилії, чекаємо друзів з Німеччини та Франції, депутатів з Білорусі та Молдови, Придністров'я", - зазначив Симоненко.

Як повідомляється на офіційному сайті КПУ, мова йде про заходи, які розпочнуться об 11:00 біля Меморіального комплексу "Національний музей історії ВВВ 1941-1945 рр", організатором яких, за даними департаменту суспільних комунікацій Київської міськдержадміністрації, значиться Організація ветеранів України (лідер - член КПУ Петро Цибенко).

Симоненко також заявив, що запросив представників ОБСЄ та Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні відвідати заходи, які організовує КПУ з нагоди святкування Дня міжнародної солідарності трудящих 1 травня.

Член КПУ Адам Мартинюк вважає, що представники ОБСЄ завадять провокаціям праворадикалів, які, за його словами, відкрито заявляють про намір зірвати святкування 1 травня.

Як відомо, СБУ 27 квітня допитувала Симоненка більше 9 годин.

Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська повідомила, що лідер КПУ допитується на предмет наявності в його висловлюваннях закликів зміни держкордону України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування