Ситник: Із Кернесом я особисто не знайомий

Четвер, 30 квітня 2015, 12:22

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник працював у Юрія Гайсинського, але з його зятем Геннадієм Кернесом не знайомий.

Про це Ситник сказав у інтерв'ю журналу "Новое время", коментуючи повідомлення у ЗМІ про його з Гайсинським взаємини і питання, чи немає спільних справ із мером Харкова.

"Зараз уже говорять, що в мене 21 рік адвокатського стажу, я сім разів їздив до Москви, двічі був розлучений. Дружина дуже здивувалася цьому. Іноді пишеться повна нісенітниця", - сказав Ситник.

"До Москви я не їздив. 21 року в мене стажу немає – мій вік 35 років. Що стосується Кернеса – з ним не знайомий особисто", - заявив він.

"Я працював у Юрія Гайсинського, і, наскільки знаю, є якийсь зв'язок його дочки з Кернесом, офіційний чи ні (донька Гайсинського Оксана одружена з Кернесом – ред..)… Але з мером Харкова я особисто не знайомий", - додав голова Антикорупційного бюро.

Як відомо, Юрій Гайсинський був депутатом Верховної Ради I скликання (1990-1994 рр), першим заступник генпрокурора України (1992-1993 рр), прокурором Києва (2000-2002 рр), прокурором Київської області (2002-2007 рр).

Ситника було призначено главою Національного антикорупційного бюро 16 квітня 2015 року, після конкурсного відбору в кілька етапів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування