Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Антикорупційний комітет рекомендував створити ТСК для перевірки уряду Яценюка

Середа, 8 квітня 2015, 18:59

Антикорупційний комітет Ради рекомендував парламенту створити тимчасову спеціальну комісію для перевірки звинувачень уряду Арсенія Яценюка в корупції.

Про це повідомив депутат БПП Сергій Лещенко.

"11 голосів "за", мій - в тому числі. За логікою "Народного фронту", тепер ми також "прихвостні" Кремля", - написав він на Facebook.

"На правоохоронному комітеті "Народний фронт" протягнув своє рішення - створити лише "робочу групу", що означає - забути про цю тему. Що мене вразило на спільному засіданні двох комітетів - це те, як затято деякі депутати Ляшка захищали уряд Яценюка, кидаючись звинуваченнями на адресу Борислава Берези "що, Льовочкін купив?". Чути це від політичних "похресників" самого Льовочкіна - вищий пілотаж політичного цинізму", - додав він.

Водночас депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар вважає, що створення ТСК дасть лише "шоу та яскраву картинку, яка буде вигідна тим, хто хоче дискредитувати все і всіх, зруйнувавши залишки довіри до коаліції".

 

Як відомо, екс-голова Державної фінінспекції Микола Гордієнко заявляв про корупцію в Кабміні Арсенія Яценюка. 

Повідомлялося, що ревізією було встановлено факти корупційної діяльності, якими було завдано збитки державі на суму понад 7,58 млрд. грн.

Після цього Генпрокуратура почала перевіряти цю інформацію.

Яценюк спочатку відсторонив, а потім звільнив Гордієнка

Глава уряду заявив, що екс-главі Держфінінспекції  "обіцяли імунітет", якщо він дасть неправдиві свідчення проти уряду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...