Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "ДНР" бюджетників виганяють на вулиці святкувати річницю "референдуму"

Понеділок, 11 травня 2015, 12:49

11 травня підприємства Донецька змушують відправляти людей на "святкування" річниці "референдуму", який було проведено у 2014 році. 

Про це у Facebook повідомив журналіст Олексій Мацука.

Сегодня заставляют все предприятия Донецка выгонять людей на "праздник" группировки "ДНР".

Posted by Oleksiy Matsuka on 11 Май 2015 г.

Як повідомляє Укрінформ з посиланням на власні джерела, у Донецьку заходи  11 травня стануть "продовженням свят, присвячених Дню Перемоги".

"З ранку люди з кульками і квітами йдуть до площі Леніна і вулиці Артема. Як стало відомо, у бюджетників є рознарядка на участь в "урочистостях",- йдеться у  повідомленні.

Користувачі соцмереж повідомляють, що "масовку звозять з усього "ДНР".

 Фото з Facebook 

У свою чергу один з ватажків "ДНР" Андрій Пургін заявив, що минулоріч на "референдумі" населення Донбасу "здійснило громадянський подвиг", коли віддало голоси за "незалежність регіону".

"Рік тому сталося справжнє диво для "ДНР" і "ЛНР", яке стало можливим завдяки жителям Донбасу", - заявив Пургін, повідомляє  онлайн-ресурс сепаратистів ДАН.

Як відомо, 11 травня  2014 року на територіях Донецької та Луганської областей, окупованих проросійськими бойовиками, відбувся "референдум" про самовизначення регіону. Згідно з даними бойовиків, участь у  "волевиявленні" взяли понад 75% мешканців бласті, з них майже 90% висловилися за "суверенітет Донбасу". 

Результати так званого референдуму не визнано ані українською владою, ані світом.  Лідери світових держав наполягають на єдності та територіальній цілісності України та закликають РФ активніше впливати на бойовиків, які мають залишити окуповані території.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування