У справі Нємцова з'явився новий підозрюваний

П'ятниця, 22 травня 2015, 07:45

У кримінальній справі про вбивство Бориса Нємцова з'явився новий фігурант - житель Чечні Руслан Мухадінов.

Про це йдеться в матеріалі "Коммерсанта".

Слідство вважає, що він міг бути тим самим Русіком, який, згідно з початковими показниками обвинувачених, обіцяв їм 25 млн руб. за ліквідацію політика.

Відзначимо, що раніше слідство вважало, що Русік - представник авторитетної чеченської сім'ї майора внутрішніх військ Руслана Геремеєва.

Майора Геремеєва вирішили допитати - принаймні в якості свідка, але так і не знайшли. За деякими даними, він виїхав до Арабських Еміратів.

Однак, стало відомо, що зараз слідство виявляє не менший інтерес до іншого Русіка - жителя Чечні Руслана Мухадінову. За дорученням ГСУ СКР співробітники правоохоронних органів республіки вже з'їздили до нього додому і допитали його родичів.

За даними "Ъ", родичі мало чим допомогли слідству. У всякому разі, за їх словами, обвинувачені були далекі від політики, зі спиртним і наркотиками справ не мали, сповідували традиційний іслам, а тема карикатур в їх сім'ях не піднімалася.

Розшукати і допитати Руслана Мухадінова слідству поки не вдалося. Але було встановлено, що саме він користувався Mercedes ML в Москві, а отже, цілком міг зустрічатися з обвинуваченими у вбивстві.

Слідство розраховує встановити, чи був він тим самим Русіком, пред'явивши його фотографію на упізнання Темерлану Ескерханову, який, на відміну від Заура Дадаєва, від своїх свідчень поки не відмовлявся.

Якщо обвинувачений Ескерханов пізнає в Мухадіновє Русика, то справі відбудуться істотні зміни.

Відзначається, що інтерес до Геремеєва у слідства також залишається.

Раніше стало відомо, що в справі про вбивство Нємцова помінявся слідчий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...