СБУ чекає Даниленка на допит

Вівторок, 16 червня 2015, 11:01

Служба безпеки України вручила повістку екс-заступника генпрокурору Анатолію Даниленку і викликала його на допит на 19 червня, 11:00

Про це повідомляє СБУ.

Служба Безпеки України вручила повістку громадянину України Анатолію Даниленку і викликає його в #СБУ на допит 19 червня на 11 годину ранку

Posted by The Security Service of Ukraine on Tuesday, June 16, 2015

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський повідомив у Facebook, що Служба безпеки України викликає Даниленка на допит у справі про екоцид у зв’язку з пожежею на нафтобазі БРСМ-Нафта під Васильковом.

"А об 11:00 Валентин Наливайченко знову на Борисоглібській (Головне слідче управління Генеральної прокуратури – ред..)", - зазначив радник Наливайчекна.

Шановні друзі,Служба Безпеки України викликає Даниленка на допит у справі про екоцид...А в 11.00 Валентин Наливайченко знову на Борисоглібській....

Posted by Markian Lubkivskyi on Monday, June 15, 2015

Як відомо, увечері 8 червня під Васильковом виникла пожежа на нафтобазі мережі АЗК "БРСМ-Нафта", яку пов'язують із екс-міністром енергетики Едуардом Ставицким.

12 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив перед Кабінетом міністрів, що на підприємствах мережі "БРСМ-Нафта" змішували бензин із присадками й добавками, і цю діяльність покривали представники органів державної влади та силових структур.

А 15 червня голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що вимагає від Генеральної прокуратури дозволу на затримання екс-заступника генпрокурора Анатолія Даниленка у справі про незаконну діяльність нафтобази компанії "БРСМ-Нафта" на Київщині.

Після цього Наливайченко викликали на допит до Генпрокуратури.

У БРСМ спростовують причетність Даниленка до компанії.

Сам він теж заперечує причетність до нафтобази під Васильковом і готує позовну заяву "про захист честі та ділової репутації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування