Геращенко: По дітях стріляли з маєтку екс-чиновника "Укрспецекспорту"

Вівторок, 16 червня 2015, 15:35

Депутат і радник голови МВС Антон Геращенко підтвердив, що по дітях у Козині відкрили стрільбу з особняка колишнього заступника директора "Укрспецекспорту" Георгія Мазурова.

"Про його причетність до розстрілу дитини можна буде судити після допиту того, хто безпосередньо стріляв у дитину", - написав він у Facebook.

15 червня охоронець шикарного маєтку в Козині вистрілив у дитину дробом, щоб не дати їй купатися на пляжі поруч із котеджем.

"За даним фактом міліцією Київської області порушено кримінальну справу. Жодні зв'язки й корупція не завадять розслідуванню цієї кримінальної справи! Покидька, який стріляв у дітей, буде покарано!", - запевнив Геращенко.

"Фактичний власник елітного особняка в селищі Козині, - колишній заступник директора (2011-2012 роки) державної компанії "Укрспецекспорт" (держкомпанія, яка займається торгівлею зброєю) – Георгій Мазуров", - пише Геращенко.

"Він був заступником того самого колишнього міністра оборони України Дмитра Саламатіна, який допомагав Путіну руйнувати українську оборонну промисловість і національну безпеку країни, а нині перебуває в розшуку в РФ", - наголосив депутат.

Геращенко додав, що про Мазурова та його з Саламатіним "схеми роботи в оборонній промисловості в Україні виявилося не мало матеріалів у мережі, багато з яких мали б стати предметом пильного вивчення в першу чергу СБУ".

Как и обещал, публикую информацию о реальном собственнике шикарного особняка, расположенного на берегу пруда в Козине, ...

Posted by Anton Gerashchenko on Tuesday, June 16, 2015

Раніше у Facebook з'явилося повідомлення однієї з мам, що в селі Козин об 11 ранку 15 червня у дітей 8-12 років, які перепливли через озеро на інший берег, стріляли з особняка на тому березі. Одній дитині прострелили попу, двоє інших дивом уціліли: кулі пролетіли поруч із шиєю й грудною кліткою.

Читайте також: Мама хлопчика, якого поранили на озері у Козині: "Навіщо стріляти по дітях!?"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування