Балога: Поповзли чутки, що я зацікавлений у конфлікті. Не бачу в цьому нічого нового

Неділя, 12 липня 2015, 14:08

Нардеп, колишній губернатор Закарпаття Віктор Балога заявив, що докладе зусиль, щоб усі винні у збройному інциденті у Мукачевому 11 липня були покарані. 

Про це Балога заявив у своєму Facebook.

"З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлікті в Мукачеві. Не бачу в цьому нічого нового. ...... Якщо тебе намагаються очорнити покидьки, значить ти на правильному шляху", - заявив Балога.

"Можу сказати одне. З вчорашнього дня я роблю все можливе і неможливе, щоб повернути Мукачево до нормального життя. Мій інтерес полягає в тому, щоб на вулицях нашого міста не стріляли. ... Докладу максимум зусиль, щоб винні були покарані. Кримінальну відповідальність повинні нести усі сторони конфлікту, не залежно від того, як вони себе називають", - додав він.

З подачі "джерел" медведчуківської газети "Вєсті" і бідного депутата, мережею поповзли вкиди, що я зацікавлений у конфлі...

Posted by Віктор Балога on 12 Июль 2015 г.

Як відомо, після збройного інциденту 11 липня у Мукачевому перемовником з представниками  "Правого сектору"  став нардеп Віктор Балога.  

Нардеп від БПП Мустафа Найєм повідомив, що причиною збройного інциденту у Мукачевому став переділ ринку контрабанди цигарок.

При цьому, за словами нардепа, до контрабанди цигарок в області причетні усі сторони конфлікту у Мукачевому: одні займалися організацією, інші знімали данину за "дах", треті - забезпечували "дах".

За фактом інциденту у Мукачевому прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією "терористичний акт" (ч.3 ст. 258 КК України) та "створення злочинної організації" (ст. 255 КК України).

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування