В МВС розповіли про втрати від сутички у Мукачевому

Неділя, 12 липня 2015, 18:54

Внаслідок збройного протистояння у Мукачевому 11 липня постраждали шість правоохоронців, пошкоджено 7 службових автомобілів міліції.

Про це йдеться у повідомленні МВС України.

"Озброєні люди відкрили шквальний вогонь по транспортних засобах, які перебували на їхньому шляху. Від дій озброєних зловмисників постраждали шість правоохоронців", - йдеться у повідомленні. 

Працівники міліції отримали вогнепальні та осколкові поранення внаслідок обстрілу із гранатомета.

"Серед поранених – по одному працівнику з експертно-криміналістичної служби та карного розшуку міліції Мукачевого, а також четверо спецпризначенців з обласного УМВС", - зазначили в міліції.

Також пошкоджено сім службових автомобілів міліції, зокрема, три з них згоріли повністю. 

Як відомо, раніше представники Правого сектору заявили, що внаслідок інциденту у Мукачевому двоє активістів ПС загинули, 4 дістали поранень.

Як заявив  спікер 13-го запасного батальйону "Правого сектора" Олексій Бик, ПС не починав вогонь першим. Також він підкреслив, що якби бійці "Правого сектора" стріляли першими, то жертв серед міліції було б значно більше.

11 липня при в’їзді до Мукачевого було заблоковано дорогу до міста; люди, озброєні автоматичною стрілецькою зброєю, відкрили вогонь в районі Червоної гірки. Повідомлялося про 9 поранених та кількох загиблих. Згодом стало відомо про 11 постраждалих.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування