Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош запевняє, що не відправляв підкріплення на Закарпаття

Понеділок, 13 липня 2015, 11:55

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош стверджує, що всі бійці організації знаходяться на базах або в зоні АТО і не відправлялися на місце конфлікту у Закарпатті.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Будь-яка інформація про переміщення з місць своєї дислокації батальйонів ДУК ПС не відповідає дійсності. Особовий склад знаходиться на базах і виконує бойові завдання в зонах своєї відповідальності, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність держави", – повідомив він.

Ярош запевнив, що "Правий сектор" проводить по всій країні мирні акції і закликав людей їх підтримати.

Також він закликав самих бійців ПС виконувати наказ свого безпосереднього керівництва.

"Прошу не звертати уваги на брехливі інформаційні вкиди, які розповсюджуються для дискредитації ПС та провокують українців на кровопролиття", – додав він.

Ярош також повідомив, що працює над стабілізацією ситуації разом з керівництвом Антитерористичного центру СБУ.

Разом з керівництвом АТЦ працюємо над стабілізацією ситуації. Будь-яка інформація про переміщення з місць своєї дислок...

Posted by Дмитро Ярош on Monday, July 13, 2015

Як відомо, раніше у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що близько 100 бійців "Правого сектора" з Львівської та Рівненської областей вирушили на Закарпаття.

Крім того, у неділю прес-секретар ПС Артем Скоропадський повідомив, що за наказом Яроша з зони АТО вийшов один батальйон "Правого сектору".

11 липня у Мукачевому після зустрічі представників "Правого сектора" з депутатом Ради Михайлом Ланьо сталося збройне зіткнення, у якому також взяли участь правоохоронці. В результаті загинули декілька людей.

Частина бійців ПС наразі знаходяться в лісах Закарпаття, з ними ведуться переговори.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування