На відео перестрілки у Мукачевому поліція Чехії впізнала крадене авто

Понеділок, 13 липня 2015, 22:21

Вкрадений у Чехії автомобіль ідентифікували під час стрілянини за участі бійців "Правого сектора" на вулицях Мукачевого у суботу, 11 липня.

Як повідомив Deutsche Welle речник Президії поліції Чеської Республіки, чеські правоохоронці проаналізували оперативне відео з місця, де 11 липня відбулася перестрілка між бійцями "Правого сектора" та міліцією у Мукачевому.

Перевірку було здійснено після того, як у соціальних мережах з'явились припущення, що автомобілі з чеськими номерами, зафіксовані на відео, можуть бути краденими.

Під час перевірки з’ясувалось, що білий автомобіль Audi білого кольору з номерним знаком 1AV 6666 був викрадений на території Чехії.

"Це авто значиться у базі даних крадених автомобілів - у Шенгенській інформаційній системі. У зв’язку із цим ми звернемося до наших українських колег", - повідомив речник чеської поліції.

На оперативному відео видно, що згадана Audi припаркована біля паркану спорткомплексу, але не біля авто бійців "Правого сектора". Навпаки, коли "ПС" виривався від місця зіткнення, то Audi перегороджувала йому дорогу.

 
 

Немає викраденої у Чехії машини на відео і там, де бійці "ПС" прориваються через блокпост міліції на трасі Київ-Чоп. З відео видно, що "Правий сектор" пересувається на чотирьох темних позашляховиках.

Як відомо, в Україні виник збройний конфлікт між "Правим сектором" та представниками депутата Верховної Ради Михайла Ланьо. Його причиною всі сторони конфлікту називають спроби перерозподілити контрабандні потоки на Закарпатті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News