Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Блокпост" "Правого сектора" на кордоні з Придністров'ям не простояв і 10 хвилин - ЗМІ

Понеділок, 20 липня 2015, 15:32

Так званий "блокпост" організації "Правий сектор" на кордоні з невизнаною Придністровською Молдавською Республікою в Кодимському районі Одеської області не пропрацював і 10 хвилин.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на джерело в Держприкордонслужбі України, знайоме з ситуацією.

За словами співрозмовника агентства, люди, які називають себе представниками "Правого сектора", прибули на пропускний пункт Тимкове близько 19.00 17 липня. Вони звернулися до одного з офіцерів Держприкордонслужби, які несуть службу на пропускному пункті, і запропонували свою допомогу в охороні державного кордону України.

"Оскільки це питання перебувало поза повноваженнями офіцера, він рекомендував громадянам звернутися до керівництва Котовського прикордонного загону, якому підпорядковується пропускний пункт Тимкове, або ж до керівництва Кодимської райдержадміністрації", - розповіло джерело.

Тоді представники "Правого сектора" дістали з автомобіля, на якому приїхали, прапори, сфотографувалися з ними на тлі пункту пропуску і поїхали. О 19.15 їх вже не було.

Інше джерело агентства - у Службі безпеки - повідомило, що на пункт пропуску приїжджали жителі міста Балта Одеської області.

"Ми дуже здивувалися цьому візиту "Правого сектора", особливо, враховуючи, що кілька днів тому на маловідомих сайтах з'явилася інформація про обстріл території Придністров'я з міномета з боку Одеської області. Є думка, що хтось переплутав послідовність дій, або ж представники" Правого сектора "трохи запізнилися", - відзначило джерело.

Зазначається, що раніше ряд ЗМІ розповсюдили повідомлення "Правого сектора" про те, що активісти організації встановили блокпост на кордоні Придністров'я і Одеської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування