Прихильники Радикальної партії протестували під ГПУ

Середа, 22 липня 2015, 18:54

Прихильники Радикальної партії завершили свою акцію протесту проти подання генпрокурора Віктора Шокіна на зняття недоторканності депутата Андрія Лозового.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", акція, яка почалася близько другої години дня, наразі завершилася, про що присутнім повідомили у гучномовець.

Станом на 17.50 в будівлі Генпрокуратури раніше перебували депутати від Радикальної партії, які прийшли туди вимагати відставки Шокіна, припинення переслідування деяких народних депутатів, звільнення політв'язнів і переслідування колишніх членів Партії регіонів, яких "радикали" звинувачують у сепаратизмі та інших злочинах.

Як відомо, депутати пішли зустрітися з генпрокурором після відповідного заклику лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Пізніше частина з них вийшла з будівлі Генпрокуратури і заявила, що Шокін не хоче з ними зустрічатися і десь переховується.

В акції брало участь близько 250-300 осіб, вона пройшла спокійно, без будь-яких інцидентів, хоча активісти Радикальної партії заявили про появу кількох людей, яких вони визначили як провокаторів, які нібито хотіли закидати учасників пікету фарбою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування