Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суботу Савченко доправлять у СІЗО в Ростовській області - сестра

Субота, 25 липня 2015, 14:54

Українську льотчицю, нардепа Надію Савченко, незаконно утримувану в Росії,  25 липня доправлять у СІЗО-3 (жіноча в'язниця) у м.Новочеркаськ Ростовськоі області. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила її сестра Віра Савченко. 

"Щойно отримала інформацію, що Надію доставлять сьогодні в СІЗО-3 (жіноча в'язниця) в Новочеркаскє, Ростовськоі обл.  Дякую з інформацію Памфвловій Е.О., омбудсмен Москви. Надю привезуть в районі 21:00 за місцевим часом", - зазначила вона. 

Разом з тим адвокат Ілля Новіков повідомив: "Хто любить знаки - адреса СІЗО: Новочеркаськ, вул. Українська, б. 1".

"Надію доставили у СІЗО-3 у Новочеркаську. Якщо її возитимуть звідти на суд в Донецьк - це щодня мінімум по 2 години в один бік", - додав він.

Як відомо, з липня 2014 року депутат України перебуває в Росії під арештом за звинуваченням у пособництві вбивства російських журналістів Ігоря Корнелюка і Антона Волошина в Луганській області. Савченко свою провину не визнає.  

13 липня 2015-го Генпрокуратурі Росії повідомили про затвердження обвинувального висновку і направлення в Донецький міський суд Ростовської області кримінальної справи стосовно Савченко.

24 липня Генпрокуратура і ФСВП Росії заявили, що "17 липня 2015 року Надія Савченко етапована плановим залізничним караулом до міста Ростов-на-Дону з прибуттям до місця призначення 25 липня 2015 року. Її утримання буде забезпечено в одному з СІЗО ГУФСВП Росії по Ростовській області".

Захист Савченко не вірить у ствердження російських органів, що вона буде доставлена до СІЗО Ростовської області лише завтра, і вважає це "якоюсь грою". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...