Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовик "Бабай" втік з Донбасу додому і чекає суду. Планує повернутися восени

Понеділок, 27 липня 2015, 03:26

Один з бойовиків "ДНР" на прізвисько "Бабай" - Олександр Можаєв з російського Білоріченська - втік з Донбасу додому, та планує повернутися на окуповані бойовиками території восени.

Про це бойовик розповів  в інтерв'ю "КП". Наразі він перебуває у Білоріченську, жаліється на відсутність роботи та грошей,  та збирає допомогу - харчі та одежу для себе та родини - через знайомих.

За словами "Бабая", він "зайшов" на Донбас у вересні 2014 року, а перед Новим роком був змушений звідти поїхати. 

"Нас попросили піти. Сказали - якщо хочете жити, їдьте. Казаків стали розганяти, деяких навіть в підвалах тримали", - заявив Можаєв. 

Він додав, що все одно планує повернутися на Донбас до бойовиків: "Коли саме, точно не відомо. Поки що чекаємо до вересня".

Також видання зазначає, що у серпні над Можаєвим відбудеться суд у справі про погрозу вбивством за напад з  ножем на чоловіка. Сам Можаєв не вірить, що суд його виправдає та очікує, що отримає условний термін. 

Раніше росіянин був засуджений за розповсюдження конопель та отримав 9 років позбавлення волі, після 5 років був звільнений за зразкову поведінку, 4 роки терміну перевели на "умовне". 

Як відомо, у 2014 році "Бабай" перебував у рядах так званого ополчення Південного Сходу, звідки втік до Криму. Восени він у Сімферополі шукав  поповнення живої сили для бойовиків на Донбасі.  З вересня 2013 року Можаєв був у федеральному розшуку РФ за бійку. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: