Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес повторює "мантру" про перемогу на виборах

Четвер, 20 серпня 2015, 15:28

Міський голова Харкова Геннадій Кернес в черговий раз підтвердив свій намір брати участь у місцевих виборах восени цього року.

Про це він сказав у ході інтернет-конференції в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Прийдешня передвиборча кампанія не буде схожа на попередні, бо вже діє новий закон про вибори до місцевих рад, у тому числі мера. Але я підтверджую, що піду на вибори з упевненістю у своїй перемозі", - сказав Кернес.

Він також заявив, що піде на вибори "з командою однодумців".

"Найближчим часом ми викладемо виборцям нашу громадянську і політичну позиції. Ми підемо на вибори командою, і я сподіваюся, що харків'яни нададуть нам довіру", - сказав Кернес.

Говорячи про потенційних конкурентів на виборах міського голови, Кернес назвав їх кампанію брудною.

"Я хочу, щоб ми зрозуміли, що немає ні в Сапронова, ні у Родзинського, ні у Балути можливості сьогодні впливати на міську політику. Вони далекі від цього. Я не хотів би нічого говорити в бік опонентів, тільки одне: їхня кампанія брудна", - сказав Кернес.

Як повідомлялося, раніше Кернес неодноразово заявляв про те, що має намір брати участь у виборах міського голови.

Крім нього, про намір балотуватися заявили також глава Харківської облорганізації ВО "Свобода" Ігор Швайка і харківський бізнесмен і меценат, колишній заступник голови Харківської ОДА Юрій Сапронов.

Крім того, як за даними інформованого джерела "Інтерфакс-Україна", взяти участь у виборах міського голови має намір екс-голова Харківської ОДА Ігор Балута.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: