На Дніпропетровщині накрили збройних баронів

П'ятниця, 28 серпня 2015, 11:52

Служба безпеки України викрила діяльність трьох жителів Дніпропетровщини, які налагодили мережу незаконного обігу вогнепальної зброї та інших засобів ураження.

Про це йдеться у повідомленні СБУ.

Протиправні оборудки здійснювалися, зокрема, зі зброєю, вивезеною з району проведення АТО, та навіть зі зброєю часів Другої світової війни.

"Ділки продавали її не лише в Дніпропетровській області, а знаходили клієнтів через Інтернет і в інших регіонах України", - зазначили в СБУ.

Зловмисники торгували зброєю із АТО і часів Другої світової 

Під час обшуків у помешканнях та за місцем роботи зловмисників співробітники СБУ вилучили шість РПГ, тринадцять гранат (Ф-1 та РГД-5), чотирнадцять запалів ручних гранат, три тротилові шашки загальною вагою 600 г, чотири пістолети, дві рушниці Мосіна, п'ять автоматів, майже чотири з половиною тисячі патронів різного калібру, два пристрої для безшумного ведення вогню, а також підроблені паспорти громадян України.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють також ймовірну причетність зловмисників до скоєння інших протиправних дій.

Фото та відео СБУ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...