Двох кримських татар, що зникли у Сімферополі, знайшли мертвими

Субота, 29 серпня 2015, 20:08

Мемета Селімова та Османа Ібрагімова, які зникли 21 серпня,  знайдено мертвими, з ножовими пораненнями.

Про це у своєму Facebook увечері 29 серпня повідомив заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов з посиланням на учасника національного руху Мустафу Хаїрова.

"Трупи було закопано неподалік від кафе у с. Богданівка під Сімферополем. З іншого джерела стало відомо, що особу підозрюваного у вбивстві встановлено, але він поки не затриманий, у розшуку", - повідомив Джелялов.

Похорон, ймовірно, відбудеться у понеділок.

Також Джелялов зазначив, що, за версією слідства, це побутове вбивство, що сталося після розпиття алкогольних напоїв та бійки, яка виникла на цьому грунті. 

Як відомо, раніше Джелялов оприлюднив інформацію про те, що Мемет Селімов і Осман Ібрагімов, жителі Мирнівської сільради Сімферопольського району зникли.

"21 серпня ввечері близько 21.00 Мемет Селімов 1986 р.н., повідомивши батькам, відправився до свого знайомого Османа Ібрагімова (1988 р.н.). Через деякий час батьки не змогли зв'язатися з ним телефоном, пізніше телефон і зовсім був відключений. Як з'ясувалося пізніше, разом з ним зник і Осман", - йшлося у повідомленні.

Зазначалося, що за непідтвердженою інформацією батьків, Мемет і Осман могли бути викрадені і незаконно утримуються невідомими особами у Сімферополі або околицях.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News