Тука анонсував створення ще двох логістичних центрів на Луганщині

Середа, 5 серпня 2015, 11:48

Після погодження у РНБО на Луганщині можуть бути організовані два логістичні центри на залізничних станціях.

Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

Мова йде про станцію Попасна на ділянці "Стаханов – Попасна" і Городній на ділянці "Луганськ – Городній". Для цього буде запроваджений щоденний рух приміських дизельних потягів (так званих "потягів однієї зупинки").

"Організація логістичних центрів із залізничним сполученням, забезпечить доступ більш значної кількості мешканців окупованих територій до місць торгівлі продовольчими товарами і товарами першої необхідності, а також мобільних засобів банківського обслуговування для здійснення соціальних виплат", – заявив керівник адміністрації Георгій Тука.

Він зазначив, що наразі місця для логістичних центрів практично щоденно піддаються обстрілам з боку бойовиків, тому адміністрація пропонує встановити постійні пункти спостереження міжнародних організацій (ОБСЄ, Червоний Хрест тощо) для забезпечення безпеки цивільного населення під час роботи центрів.

Як відомо, у вівторок Тука повідомляв, що логістичний центр відкриється в Станиці Луганській на площі біля автостанції, також планується у селищі Новотошківському.

Раніше про наміри створити такі центри на межі окупованих територій в Донецькі області заявляв керівник області Павло Жебрівський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування