Генпрокуратура готує Вощевському підозру – депутат

Вівторок, 1 вересня 2015, 16:45

Генеральна прокуратура готує повідомлення про підозру віце-прем'єру, представнику Радикальної партії Олега Ляшка Валерію Вощевському.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат від БПП Сергій Лещенко.

Він також нагадав, що є вже подання Генпрокуратури на позбавлення недоторканності депутата від РП Андрія Лозового, а також готуються подання на його колег по фракції Ігоря Мосійчука та Дмитра Лінька.

На думку депутата, це є однією з причин виходу партії Ляшка з коаліції та відставки Вощевського з уряду. При цьому він не уточнив, у чому саме підозрюється віце-прем'єр.

"Найкращий захист від кримінальних обвинувачень – це з опозиції. Тепер Ляшко буде кричати, що це розправа над "ворогами режиму Порошенка", – написав Лещенко.

Моя версія. Вихід Ляшка з коаліції - це крок на випередження. Генпрокуратура готує повідомлення про підозру віце-прем'єр...

Posted by Сергій Лещенко on Tuesday, September 1, 2015

Як відомо, у вівторок Ляшко заявив про вихід Радикальної партії з коаліції, а Вощевський – про відставку з уряду. Причиною називалась незгода зі змінами до Конституції, які Рада прийняла у першому читанні у понеділок.

Під час призначення Вощевського в уряд у грудні 2014 року стався конфуз – у розданій депутатам біографії чиновника було вказано, що той намагався вкрасти Шляхово-ремонтне управління №100 під час керівництва "Укравтодором".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...