За останній рік чисельність української армії зросла вдвічі - Полторак

Неділя, 13 вересня 2015, 00:16

За останній рік чисельність української армії зросла майже вдвічі.

Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак під час поїздки в зону проведення АТО, передає Інтерфакс-Україна.

"Тільки за останній рік зросла чисельність української армії - від 146 тис. до 280 тис. Ми відчуваємо проблеми з бюджетом, харчуванням, але, впевнений, нам потрібно терпіння, і ми обов'язково створимо таку армію, якою б пишалися українці, щоб нашої армії не боялися, але поважали всі інші країни", - зазначив Полторак, звертаючись до бійців танкових підрозділів.

За самовідданість і стійкість, проявлені під час проходження військової служби, підтримання високої бойової готовності військ, міністр оборони нагородив 50 військовослужбовців 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" і 17-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України відзнаками Міністерства оборони України, цінними подарунками та грошовими преміями.

Раніше, Поторак повідомив, що в армії зросла чисельність військовослужбовців, які проходять службу за контрактом.

"Тільки в цьому році чисельність контрактників виросла на 2 тис. Сьогодні вона становить 107 тис. військовослужбовців", - зазначив міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News