Вирок у справі Савченко можуть винести вже у жовтні - Фейгін

Вівторок, 15 вересня 2015, 01:09

Попередні слухання у справі української льотчиці Надії Савченко поновляться в Донецькому міському суді Ростовської області, захист вважає, що процес триватиме до жовтня.

Про це повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін, передає ТАСС.

"У нас буде ряд важливих клопотань, які саме, залежить від поведінки суду, - сказав адвокат про відновлення попередніх слухань. - Якщо їх почнуть відхиляти, буде одна тактика, якщо хоча б частину з них задовольнять, будуть інші клопотання. Ілюзій і оптимізму я не плекаю, але лояльність суду ми будемо враховувати. Дуже складно спрогнозувати скільки буде тривати процес. Я б не взявся визначати часові терміни такого процесу, але, думаю, що в жовтні вирок можуть винести".

За словами Фейгіна, адвокати переконані, що вирок буде обвинувальним, однак збираються зробити все, щоб довести невинність підзахисної.

"Рішення суду передбачувано - воно буде обвинувальним, і вирок теж буде обвинувальним. Перед захистом стоїть завдання довести публічно всю очевидність невинності Савченко, і з цим, я думаю, ми точно справимося. Вирішення цієї ситуації буде суто політичне в рамках дипломатичних переговорів, коли буде досягнута домовленість про обмін або політичні поступки", - зазначив адвокат.                         

Як повідомлялось, адвокат Фейгін вважає, що можливість її обміну на затриманих російських військових дасть привід суду винести їй максимально суворий вирок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування