Люди Ляшка оскаржили зняття недоторканності з Мосійчука

П'ятниця, 18 вересня 2015, 16:16

У Вищому адміністративному суді зареєстровано позов про визнання незаконним рішення Верховної Ради про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт депутата Ігоря Мосійчука.

Про це заявив його соратник, лідер парламентської фракції Радикальної партії Олег Ляшко в залі Печерського районного суду, повідомляють "Українські новини".

"Ось, зареєстровано адміністративний позов у Вищий адміністративний суд України про визнання неправомірним і незаконним і скасування рішення Верховної Ради про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт депутата Мосійчука", - сказав він.

Ляшко стверджує, що справа проти Мосійчука є політичною.

Як відомо, Печерський районний суд Києва почав розгляд обрання запобіжного заходу депутату від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку.

17 вересня у Верховній Раді показали відео, яке свідчить про хабарництво її депутата Ігоря Мосійчука, – і парламент дав згоду на притягнення його до відповідальності й арешт.

Правоохоронці затримали Мосійчука, провівши обшук його автомобіля біля ВР.

Мосійчука звинувачують за кількома статтями: у хабарництві, хуліганстві, погрозах або насильстві службовій особі, яка виконує громадський обов'язок, втручанні в діяльність судових органів, погрозі або насильстві щодо судді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування