Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шустер – Ткаченкові: Я не ваш раб і не лайно у ваших руках

П'ятниця, 18 вересня 2015, 22:52

Телеканал "1+1" надіслав телеведучому Савіку Шустеру заяву з інформацією про те, що він не має права показувати свою програму в ефірі телеканалу "112".

Документ Шустер показав в ефірі своєї програми у п'ятницю ввечері.

"Щойно прийшов лист від генерального директора ТРК "1+1 до мене, що за ліцензійним договором ми не маємо права виходити на телеканалі "112", - процитував він заяву.

 

"У нас не було в ліцензійній угоді того, що нас можна знімати з ефіру, як захочеться, і як непотріб якийсь, як сміття викидати", - відреагував Шустер.

"Так от, Саша Ткаченко, ти колега-журналіст, я не ваш раб, я не якесь лайно в ваших руках. І частіше дивіться в дзеркало. Може там ви побачите більше правди", - додав телеведучий.

У п'ятницю ввечері телеканал "1+1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір, а замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал "Зимовий вальс". У шоу мав брати участь, зокрема, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, соратника якого 18 вересня арештували за підозрою у хабарництві.

Як пояснили в прес-службі "1+1", "канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше".

Ляшко на своїй Facebook-сторінці повідомив, що у прямому ефірі збирався "показати документи і розповісти правду про 7 епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком та усією нашою командою".

Водночас Савік Шустер звинуватив власника каналу у домовленостях з Адміністрацією президента, внаслідок яких програма не вийшла "1+1", зазначивши, що транслювати передачу у п'ятницю ввечері погодився телеканал "112".

Відомо, що власником телеканалу "1+1" є олігарх Ігор Коломойський, який останнім часом конфліктує із президентом Петром Порошенком.

Раніше шоу Шустера транслювалося на каналі "112". На "1+1" програма почала виходити з 4 вересня 2015 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...