Савченко просить детектор брехні: Я ніколи не стріляла по беззбройних

Вівторок, 22 вересня 2015, 15:34

Народний депутат України Надія Савченко під час засідання суду назвала брехнею висунуті звинувачення і висловила готовність давати свідчення на детекторі брехні.

Вона підкреслила, що була викрадена російськими спецслужбами.

"Я знову готова повторити свої свідчення. Мене викрали з території України і силою привезли до Росії. У моєму викраденні задіяні слідчі органи. Я не бачила, де перебували журналісти, я їх не знала, як і не знала тих цивільних. Я ніколи в житті не стріляла по людях без зброї. Націлювачем я ніколи не була. Я - авіація, а не артилерист, це різні речі", - сказала вона в суді.

"Я заявляю ще раз - до вбивства журналістів я ніякого відношення не маю", - сказала Савченко. Вона зазначила, що не довіряє російському суду.

"У мене немає жодної підстави довіряти російському суду і російському правосуддю. Я вам не довіряю. І більше того, вважаю, що не у вашій юрисдикції розглядати цю справу. У мене все. У мене вибору немає, тому працюйте. Я сказала, що я вам не довіряю. Але відводу вам не заявляю", - сказала Савченко.

Крім того, Савченко також заявила, що ніколи не стріляла в беззбройних людей. Вона зазначила, що готова давати свідчення за допомогою детектора брехні.

"Я готова давати свідчення за допомогою детектора брехні. І інших людей я прошу також давати свідчення за допомогою детектора брехні", - сказала вона в ході засідання.

Вона виступає в суді українською мовою, її слова перекладає перекладач.

МедиазонаДождь

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News