Радикальна партія відправляє до Київради арештованого Мосійчука

Четвер, 24 вересня 2015, 23:24

Список Радикальної партії до Київради очолить арештований за хабарництво народний депутат Ігор Мосійчук.

Про це заявив депутат РП Андрій Лозовий.

"Політв'язень режиму Порошенка Ігор Мосійчук очолить список Радикальної партії Ляшка на виборах до Київради", - написав він на Facebook.

Раніше ВО "Свобода" заявила, що її список до Київради очолить екс-депутат Ради Юрій Сиротюк, арештований за підозрою в організації масових заворушень біля будівлі парламенту 31 серпня.

Список "Батьківщини" на парламентських виборах у 2014 році очолила ув'язнена у Росії українська льотчиця Надія Савченко.

Як відомо, 17 вересня у Верховній Раді показали відео, яке свідчить про хабарництво депутата Ігоря Мосійчука, – і парламент дав згоду на притягнення його до відповідальності й арешт.

Правоохоронці затримали Мосійчука, здійснивши обшук його автомобіля біля ВР.

Мосійчука звинувачують за низкою статей: у хабарництві, хуліганстві, погрозах або насильстві службовій особі, яка виконує громадський обов'язок, втручанні в діяльність судових органів, погрозі або насильстві щодо судді.

18 вересня Печерський райсуд Києва обрав для Мосійчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Того ж дня соратники нардепа зареєстрували у Вищому адміністративному суді позов про визнання незаконним рішення Верховної Ради про згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт Мосійчука.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...