Два луганські сепаратисти придбали елітне житло в Києві – ЗМІ

Понеділок, 7 вересня 2015, 12:02

Щонайменше два непересічних луганських сепаратисти придбали дорогі квартири у Києві протягом останнього року – Володимир Струк та Володимир Медяник.

Про це повідомляє проект "Гарна хата".

Родина колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів Володимира Струка цього літа придбала дві квартири у житловому комплексі Новопечерські Липки у Києві за адресою М. Драгомірова, 20а – 29 липня дружина Струка Олена придбала квартиру площею 115 кв. м, а за місяць до цього, 16 червня, квартиру в 125 квадратів у тому ж будинку отримала в подарунок його донька Каріна Марченко-Струк.

В декларації Струка за 2013 рік зазначений загальний прибуток всієї родини у 240 тис. грн та відсутність заощаджень.

Струк у квітні 2014 року брав участь в засіданні "народної ради Луганської області" разом із Олегом Царьовим. Тоді він закликав голів місцевих рад провести "референдум" в області.

За кілька місяців майно Струка в луганській області було "націоналізовано" терористами ЛНР. Самого Струка у жовтні 2014 року затримували "правоохоронні органи ЛНР", однак за інформацією ЗМІ – відпустили після погроз з боку бойовиків. Згідно з даними Генпрокуратури України Струк організовував та спонсорував терористичні угруповання на сході України.

Струк також відомий тим, що у січні 2014 року у Верховній Раді сильно вдарив тодішнього депутата Лесю Оробець у живіт.
Його доньки відомі тим, що люблять дороге та гламурне життя навіть під час сильних криз.

У липні 2014 року придбала елітне житло в Києві і дружина посібника терористів "ЛНР" Володимира Медяника Олена. Згідно з даними "Гарної хати", 10 липня вона отримала свідоцтво на право власності на квартиру площею 270 кв. м та два паркомісця у ЖК Капітолій на Хрещатику, 27б. Забудовник відносить цей житловий комплекс до класу еліт та зазначає, що це перша новобудова на Хрещатику за останні 50 років.

У грудні 2014 року ця нерухомість була заарештована в інтересах самого Володимира Медяника. В реєстрі зазначено, що арешт накладено Саксаганським районним судом Кривого Рогу та Печерським судом Києва. Таким чином, зазначає видання, українські суди ухвалили низку рішень в майнових інтересах посібника терористів.

В декларації  Медяника за 2013 рік значиться 240 тис. грн загального річного прибутку. Заощадження у банках – 6 тис. грн. Водночас 116 мільйонів гривень зазначені як внески у статутні капітали підприємств. Окрім того медяник володів 6-ма земельними ділянками і 2-ма квартирами, а також 8-ма транспортними засобами серед яких Mercedes-Benz S500L, Land Rover Defender, Honda GL 1800А7, BMW R1200 GS.

Володимир Медяник – луганський бізнесмен, та екс-нардеп від Партії регіонів. Відзначився відкритою підтримкою анексії Криму та сепаратистських мітингів у Луганську.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування