Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовик "ЛНР" нагрубив Савченко в суді

Понеділок, 12 жовтня 2015, 13:27

Один зі свідків обвинувачення у справі Савченко, бойовик "ЛНР" дав свідчення, які суперечать версії слідства.

Свідок Олександр Салягін, колишный член батальону "Заря", так званий "заступник міністра охорони здоров'я ЛНР", в суді заявив, що Савченко навряд чи могли відпустити.

Він заявив, що відбувався обмін полонених. На питання про те, чи могли відпустити полонених, він відповів: "Навряд чи", цитує його "Медиазона".

- Савченко могли відпустити?, - запитує Фейгін.

- Думаю ні, але вона могла втекти. (за версією слідства, її відпустили – УП).

Крім того, як зазначив адвокат Савченко Микола Полозов, свідок заявив, що у Савченко були зв'язані руки. При цьому він сказав, що Савченко сама заявила, що вона корегувальник.

У суді між Салягіним і Савченко зав'язалася перепалка. Савченко запитала у свідка про карти, які були при ній на момент затримання, намагаючись довести, що по таких картах не ведуть коригування.

Він кілька разів відмовлявся відповідати або намагався ухилитися від прямої відповіді.

"Я відповідаю на ті питання, які вважаю за потрібне, і я не хочу розповідати про те, де і яку підготовку я проводив. Я не можу гарантувати свою безпеку на території України", - заявив бойовик.

"Суд, я хочу пояснити, що я намагаюся отримати відповідь на дуже прості питання, оскільки свідки кажуть те, чому їх навчили, вони слабо розбираються в темі розмови, і якщо мова йде про наведення артилерії, то не кожна карта до цього підходить, тому я зараз намагаюся з'ясувати, чи могла карта, яка в мене була, дозволити мені бути корегувальником", - сказала Савченко.

- Ми з вами будемо розмовляти в іншому місці, коли у вас буде вихід, - заявив бойовик "ЛНР".

- Дивись як би ти не опинився там, звідки не зможеш вийти, - парирувала Савченко. - Немає сенсу, це - пішаки. Приведіть сюди того, хто дійсно винен в тому, що мене тут тримають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування