У житловому будинку в Кривому Розі стався вибух. Є постраждалі

Субота, 17 жовтня 2015, 10:39

В ніч на 17 жовтня у житловому будинку в Кривому Розі стався вибух, попередньо - газу, з місця події евакуйовано17 осіб, 7 осіб отримали травми.

Про це повідомляє місцеве видання 0564.ua

Постраждалим було надано допомогу на місці події.  Один з поранених перебуває у реанімації, у шістьох стан середньої тяжкості.

Від вибуху зазнали руйнувань квартири у двох під'їздах, вибуховою хвилею вибило шибки у будинку №11 по вул.Лермонтова і в сусідніх будинках.

Інформації про причини вибуху немає, попередньо - через вибух газу. На місці продовжують працювати правоохоронці.

Усі фото - з сайту 0564.ua
 
 

До служби порятунку виклик надійшов о 1:47. На місці події працювали рятувальники, було залучено 6 одиниць пожежної техніки. Також на місце пригоди прибули міські власті: міський голова Юрій Вілкул, начальник УБЖП Олександр Катриченко, а також представники силових структур.

Як повідомили у прес-центрі МНС України, вогнем внаслідок вибуху пошкоджено дві квартири, руйнувань капітальних конструкцій будівлі не виявлено, пошкоджені віконні рами та вхідні двері в сусідніх квартирах.

"За попередніми даними, у під’їзді, де сталася пожежа, проживало 45 осіб. Наразі 17 людей, з яких троє дітей, тимчасово розміщено у Центрально-міському ліцеї міста Кривий Ріг. З цими громадянами працюють психологи ДержНС. Інші мешканці від розміщення відмовились та перебувають у родичів", - повідомили у відоммстві.

На 17 жовтня заплановано засідання комісії ТЕБ та НС, на якому буде розглянуто питання щодо прискореного відновлення пошкоджених квартир та розміщення мешканців пошкоджених квартир.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News