У Центрвиборчкомі розповіли, чому відмовили Добкіну в реєстрації

Понеділок, 19 жовтня 2015, 18:03

Центральна виборча комісія відмовила Михайлу Добкіну в реєстрації кандидатом у депутати Харківської обласної ради від "Опозиційного блоку" через відсутність в його автобіографії інформації громадській роботі.

Про це повідомив голова ЦВК Михайло Охендовський на брифінгу в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"В автобіографії кандидата в депутати Харківської обласної ради Михайла Добкіна не були зазначені відомості про його громадську роботу головою харківської обласної організації Партії регіонів", - заявив він.

Глава ЦВК також зазначив, що якби Добкін був присутній на засіданні ЦВК і дав би відповідні пояснення, то комісія могла б взяти до відома його пояснення і зареєструвати його кандидатом.

"Його присутність на вчорашньому засіданні дала б йому можливість виправити його автобіографію, і ці поправки були б прийняті ЦВК до уваги. Оскільки його на засіданні не було, ЦВК змушена була оперувати тими даними, які були в розпорядженні", - підкреслив Охендовський.

Раніше Добкін заявив, що "Опозиційний блок" має намір через суд домогтися реєстрації всіх виключених кандидатів від цієї політсили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування