Шкіряк: У Кривому Розі люди Вілкула розповсюджували політичну "чорнуху"

Середа, 21 жовтня 2015, 09:28

У Кривому Розі Дніпропетровської області група осіб розповсюджувала незаконну очорнювальну агітацію проти деяких кандидатів та політичних сил.

Як повідомляє радник голови МВС Зорян Шкіряк, за цим може стояти партія "Опозиційний блок" та, зокрема, Олександр Вілкул.

"Для незаконного розповсюдження "чорнухи" місцевий штаб Вілкула і "Опоблоку" міг найняти хворих на відкриту форму туберкульозу!", - пише він у Facebook.

За допомогою громадських активістів-ветеранів АТО з батальйону "Кривбас" правоохоронці затримали групу осіб, які розповсюджували агітацію- "чорнуху" проти інших кандидатів та політичних сил, які беруть участь у місцевих виборах.

Знайдено приватну типографію у котрій могла друкуватися незаконна продукція.

"Попередньо встановлено, що організаторами цієї виборчої провокації може бути місцевий штаб політичного крила російсько-терористичних банд в Україні і "п'ятої колони" Кремля, так званого "Опозиційного блоку" з посібниками його дніпропетровського ватажка Олександра Вілкула", - заявляє Шкіряк.

"Весь жах і цинізм ситуації полягає в тому, що за попередніми даними, ці деструктивні сили могли використовувати для розповсюдження "чорнухи" хворих на відкриту форму туберкульозу з міського тубдиспансера!", - додає він.

Вибори-2015. Дніпропетровська область. Кривий Ріг. Увага! Для незаконного розповсюдження "чорнухи", місцевий штаб Вілкул...

Posted by Зорян Шкиряк on Tuesday, October 20, 2015

Слідчо-оперативна група МВС працює на місці події для з'ясування всіх обставин злочину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування