Одеський суд покриває Ківалова - Саакашвілі

Четвер, 22 жовтня 2015, 01:22

Приморський районний суд Одеси покриває народного депутата Сергія Ківалова.

Про це в середу, 21 жовтня, заявив глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, слідче управління Госфіскальной служби в Одеській області розслідує кримінальне провадження щодо посадових осіб НУ "Одеська юридична академія", президентом якої є Ківалов, щодо несплати податків, шляхом фінансових операцій з низкою підприємств з ознаками фіктивності, на загальну суму понад 40 млн. гривень за нібито виконання ремонтно-будівельних робіт.

Як повідомив губернатор Одещини, щоб встановити розмір збитку державі, слідчий фіскальної служби звертається до Приморського районного суду Одеси з клопотаннями про перевірку дотримання податкового законодавства підрядниками НУ "ОЮА".

"І що ми бачимо. 21 жовтня слідчий суддя Іванов В.В. відмовляє в задоволенні цих клопотань, мотивуючи тим, що звернення органу розслідування не передбачено законом. Хоча такі дії слідчого прописані і в кримінальному процесуальному законодавстві і передбачені податковим кодексом", - написав Саакашвілі.

Як судебна система прокриває Ківалова. Але нічого, ми скоро позбавимось і від цих людейСлідче управління Державноі Фіс...

Posted by Mikheil Saakashvili on 21 октября 2015 г.

Сам Ківалов заявив, що усі звинувачення Саакашвілі його "здивували", а усі рішення суд прийняв на законних підставах.

Каких только персонажей не припомнит Одесса… Откровенно удивил Саакашвили, прокомментировавший вчера определение,...

Posted by Sergey Kivalov on 22 жовтня 2015 р.

Раніше Ківалов вирішив балотуватися на посаду мера Одеси на місцевих виборах.

Пізніше Ківалов заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів на посаду мера Одеси на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Однак Одеський міськвиборчком не дозволив Ківалову знятися з виборів. 

Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зазначив, що "Ківалов зняв кандидатуру не з доброї волі (...), а через реальні кримінальні справи".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування