Плотницький висунув умову для мовлення українського ТБ

Вівторок, 27 жовтня 2015, 11:07

Голова бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що українське телебачення зможе працювати на окупованій території Луганської області.

Однак це буде можливо, якщо українські канали "будуть показувати правдиву картину" подій, повідомляє сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

"Давайте спочатку подивимося, що вони будуть мовити", - сказав Плотницький на інформацію про нібито поновлення мовлення низки українських телеканалів і радіостанцій на частині Донбасу, підконтрольній "ЛНР"..

Він зазначив, що журналісти повинні стояти на позиціях правди. "Якщо вони стоять на цих позиціях і ці матеріали будуть хоча б нам зрозумілими, а не провокаційними, я думаю, ми зможемо подивитися, як вони будуть поводитися", - сказав Плотницький.

"Якщо ж вони будуть займатися тим, чим займаються й усі інші, тобто провокаціями, накачуванням, чистою й відвертою брехнею, ми будемо вживати заходи, щоб цей сигнал до нас не доходив", - заявив лідер луганських сепаратистів.

"У них є шанс працювати, правдиво відображаючи те, що насправді відбувається. Ми не будемо забороняти, якщо це буде правдою", - запевнив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування